Olika hår, men samma talibaner

Att det år 2012 kan uppstå en stor debatt för att en kvinna viftar med en hårig armhåla i teve gör mig bara alldeles matt. Vilken jävla icke-diskussion. HUR kan lite hår uppröra folk så de startar en facebookgrupp och hatar ihjäl sig på en enskild individ? Det är sånt som gör att jag tappar hoppet om mänskligheten lite smått ibland.

SJÄLVINSIKT människor, skaffa det. När ni blir skitirriterade på yttre attribut hos någon, gå tillbaka till er själva och reflektera över VARFÖR det stör er så mycket, istället för att urskillningslöst börja håna enskilda personer. Vi är tänkande individer för guds skull, men i det här fallet beter sig folk som djur som stöter ut den som inte blint inordnar sig under meningslösa normer och följer flocken.

Jag blir så frustrerad när folk inte förstår att det är såna här normer och strukturer som i slutändan leder till att framförallt kvinnor misshandlas, våldtas och mördas. Både män och kvinnor underhåller normerna och vägrar se kopplingen. Hur kan ni inte lägga ihop ett plus ett?

Snodd från Lady Dahmer.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Haha, vad bra!

2012-03-20 @ 10:07:10
URL: http://geminaarts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0