Djupa reflektioner dag 1

Första dagen som kuratorpraktikant är avklarad och jag är om möjligt ännu mer taggad på detta än innan!

Reflektioner jag inte delat med mig av till handledarna:
- Jag får ha vit rock!! Känslan av att gå genom huvudkorridoren med målmedvetna steg och ett block i handen. Awe. Some. NESS!!!

- Handledarna undviker av någon anledning att kalla mig praktikant. De tror typ att jag ska bli förnärmad då? Jag fick lust att föreslå att de skulle kalla mig "prospect" istället. Motstod dock impulsen.

- Killar i sjukhuskläder. Jag har aldrig riktigt fattat grejen med män i uniform, men män i sjuksköterskekläder däremot... Tydligen min grej!

- När jag åkte hiss fick jag plötsligt en ohanterlig lust att snegla konstigt på de som åkte med. Jag är alltså Grey's Anatomy-skadad fast jag inte ens gillar den serien?

- Dog lite av imponering när jag såg klädautomaten. Man knappar alltså in sitt personnummer, väljer ett plagg och så matas det ut genom en liten springa i väggen!? Sen när plagget är använt slänger man in det genom en annan springa. Helt enkelt genialiskt!

- Inför de andra försökte jag dock låtsas som att klädautomaten inte alls imponerade på mig? Varför i hela friden då? Försökte jag verka cool? Världsvan? Typ "Tror ni inte jag har sett en klädautomat förr??? Jag har tre stycken hemma!!!" Sjukt märkligt beteende.

Kommentarer
Postat av: Elin

Nja det är väl sådär just nu, farfar dog i torsdags och de kom som en chock då han va helt frisk :/ tack vännen! Kram

2012-01-23 @ 23:34:11
URL: http://elinrundstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0