En listjävel

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Kan inte komma på nåt specifikt, men på något sätt känns det som att jag gjort mer eller mindre allt annorlunda. My old ways funkade inte riktigt och då får man väl ta och hitta nya.

 

Har du några nyårslöften?
Det låter töntigt och verkligen sådär äckligt käckt, men jag ska lära mig att genuint älska mig själv.

 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Sandra fick världens charmigaste Minna. Den dagen kommer jag alltid att Minnas. Höhöhö.

Nej men alltså seriöst så känns det nästan som att Minna är ett syskonbarn eller så allra minst. Jag tycker så otroligt mycket om henne och är fullständigt övertygad om att hon är den mest fantastiska bäbisen i världen. Det är nästan omöjligt att slita ögonen från henne och vad hon än gör, från att skratta litegrann till att lära sig krypa, får mig typ att grina av lycka.

 
Vilka länder besökte du?

Turkiet. Inte så hippt och exotiskt kanske men det var riktig trevligt. Trots att Petra nyss skaffat kille och jag var i nåt bittert "jag kräks på alla förälskade par"-stadie och hon dessutom hade feber största delen av veckan var det en riktigt grym resa. Det om något bevisar ju att en resa med Petra nog inte kan bli annat än sjukt rolig.

  

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
25/5, dagen då Minna föddes.

Vad var din största framgång 2011?

Är så otroligt mycket mer den jag är och vill vara än för ett år sen. Har liksom hittat rätt spår och nu är det bara att köra på.

 

Största misstaget?

Kan rada upp massor men det ser jag som en framgång i sig. Att kunna tänka "det där blev ju inte så jävla bra", fundera på vad jag kunnat göra annorlunda och sen helt enkelt lämna det. Istället för att älta varje litet fel in till tidens ände och vara livrädd för att typ leva över huvud taget.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Alla stunder med vänner och familj. Särskilt sommaren tänker jag på med mysiga kvällar i stugan, festivaler, regnpromenader, sol och bad, cykla till jobbet. Och att jag och Jossan tog upp kontakten igen. ÅÅÅÅH jag har knappt insett förrän nu hur awesome sommaren 2011 faktiskt var.

 

 

 

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011?

It takes a fool to remain sane antar jag eftersom jag tatuerade in den på armen.

Sen tror jag också det kommer vara Triggers - Plan Three, I'm not (Happy for you) - One Less Reason, Pick me up - Isak Strand, Stains - Erik Hassle och Sail - Awolnation.

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och. Tror att det hänger ihop väldigt mycket. Ju mer man känner över huvud taget desto gladare har man möjligheten att bli. Och då är det värt det att vara sjukt ledsen ibland, sjukt arg ibland, skämmas som ett as ibland och så vidare.

 

Vad önskar du att du gjort mer?

Fokuserat mer på vad jag har istället på vad jag saknar och vad jag inte är. Oroat mig mindre och släppt kontrollen mer. Levt i nuet så att säga.

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?

Storstädade läggan för att kunna bjuda släkten på fika utan att de skulle tro (läs inse) att jag är en slusk. Sen jobbade jag bakom black jack-bordet på Allstar om jag inte minns helt fel.

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?

Förbannad snygg som alltid.

Typ nåt sånt här:

 


Kommentarer
Postat av: ina

Jo du jobbade på allstar på födelsedagen och jag vann 150 kronor av dig! Sen gick jag hem runt 23:00 för ingen av de jag planerat att gå ut med ville komma.

2012-01-03 @ 12:23:39
Postat av: Sandra

Meh värt att jag hade dåligt samvete för jag trodde att jag hade spelat av dig pengar.

2012-01-03 @ 19:58:13
Postat av: ina

HAH!

2012-01-05 @ 13:04:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0