I'm on the right track baby I was born this way

Praktiken. Jag har som alltid haft nån inbillning om att den skulle vara ett sätt att omsätta all teori man präntat in under två år till just... praktik.

FEL.
Praktiken är inget annat än en tokeffektiv hybrisdödare.

Jag har ALDRIG känt mig så ung, oerfaren och okunnig som nu. Inte ens när jag var typ fyra år kände jag mig såhär n00big? (använde jag just det ordet???? what??)

Det kanske är ett tecken på mognad att inse sina begränsningar. Hur kass och värdelös jag än känner mig har jag hur som helst kommit fram till en annan insikt också: Det ÄR verkligen det här jag vill hålla på med.

Har aldrig förr känt den känslan, men nu mitt i all påtvingad ödmjukhet bara infann den sig pang bom. Inte så att jag varit så värst osäker på utbildningen, den har alltid känts rätt. Men det här går djupare. Vet inte hur jag ska beskriva det. Det är bara så jäkulskt fint att jag inte riktigt vet om jag ska gråta en skvätt eller bara rycka på axlarna eftersom det känns så självklart.

Hej jag heter Sandra och jag är snart socionom!

Kommentarer
Postat av: Louie

Vi tar en kortkommentar idag. Tror du gillar denna:http://xkcd.com/610/

2012-04-14 @ 01:33:57
Postat av: Sandra

Haha! Klockren. Dock ÄR ju jag den enda här i världen som tänker ibland.............Men alltså det är inge kul längre, säg vem det ääääääääääär!!!

2012-04-15 @ 04:15:28
URL: http://sandrahed.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0