Världen hade varit en bättre plats om dessa låtar aldrig skrivits

Idag är jag arg. Inte på något speciellt, mest på allt. Därför hatar jag på dessa vedervärdiga låttexter mer än vanligt.

Sunrise Avenue - Hollywood Hills
Jag har lyssnat väldigt mycket på Sunrise Avenue i mina dagar. Men här...... vad hände? Om vi kollar lite närmare på texten.

Bye bye Hollywood Hills,
I'm gonna miss you wherever I go
I'm gonna come back to walk these streets again
Bye bye Hollywood Hills forever.
VADÅ BYE BYE FOREVER? DU SKULLE JU KOMMA TILLBAKS OCH GÅ PÅ GATORNA IGEN DIN IDIOT??
En gång när jag fick ett utbrott över detta (ja det händer rätt ofta) förklarade andra Sandra tålmodigt att det inte är "hejdå förevigt Hollywood Hills" utan "Hejdå, Hollywood Hills Förevigt".
Alltså typ <3<3<3Hollywood Hills 4ever<3<3<3. <3<3<3Hollywood Hillz Rulezzzzz<3<3<3

.........................vilket över huvud taget inte gör saken bättre på något sätt.


Rihanna - Unfaithful
Denna låt handlar alltså om att Rihanna beklagar sig för att hon är otrogen mot sin kille och på så sätt tar livet av honom, eftersom även han vet om detta. Mina problem är:
1. Hon tycker att det är synd om henne. Som att någon drar henne till den andra snubben och tvingar dem att idka samlag. I don't wanna do this anymore - Ett ödmjukt och blygsamt tips: SLUTA MED DET DÅ PUNGSKAFT!!!!!?????
2. Hon inbillar sig att hon genom att vara otrogen mördar killen. Ja, MÖRDAR. "Hehehehhe jag är den patetiska idiotens liv, och jag vill ju egentligen inte mörda honom, men jag gör det ändå!! Ooooops! Hehehehehhh så tokigt det kan bli!"
3. Killen VET alltså att hon är otrogen, men där står han som världens största tap och vinkar hejdå till henne när hon ska ut med "tjejerna". ??????????????????????????? WHY?????????

Bisarr text från början till slut. Kan nån SNÄLLA FÖRKLARA SÅ JAG FÖRSTÅR varför jag är den enda som blir förbryllad och perplex och jävligt förbannad????


Bruno Mars - The Lazy Song
En låt som handlar om att Bruno känner sig lite slö och inte vill göra nånting.
Inte ens svara i telefonen, för det tar så mycket energi. Det är så fruktansvärt ansträngande att trycka på en knapp. Det är enklare att ligga still en hel dag.
Herregud, vilken REBELL.
Jag kanske borde ta åt mig av detta råd själv, men.......... Har du inget att säga - HÅLL KÄFTEN.

Kommentarer
Postat av: ina

Åååh bra!

2011-09-20 @ 12:15:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0