Tacksamhetskrävaren

Tacksamhetskrävaren, även kallad martyren, är en sådan person som ger dig hjälp du aldrig bett om, för att sedan bli irriterad/kränkt/bitter när du inte visar tillräckligt mycket tacksamhet.

Det värsta med dessa människor är att de är så snälla, omtänksamma och självuppoffrande att man omöjligt kan vara arg på dem utan att framstå som ett svin. De ställer alltid upp och finns alltid där. Gör tjänster du aldrig ens skulle komma på att be om. Tackar du nej till deras hjälp sårar du dem personligen, och tar du emot den är du dömd till ett liv i evig tacksamhetsskuld. De suger ut din energi som en malariamygga suger ditt blod och det finns bara två saker du kan göra om du skulle stöta på en av dem: Spring för livet eller förgås.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tänkte du på mig när du skrev de där. Jag blir irriterad när folk inte tackar när jag gör saker jag inte är bedd att göra

2011-09-21 @ 23:58:21
URL: http://pippiluring.blogg.se/
Postat av: Sandra

Då tänkte jag ENBART på DIG, känn dig utpekad!!Haha nej eller jo jag tänkte faktiskt på dig när jag skrev det eftersom vi pratade om det där i turkiet... Fast du är ingen sån person, även om du har vissa tendenser;)

2011-09-22 @ 12:37:44
URL: http://sandrahed.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0