Låtar jag kräks av

Jag har redan beskrivit min bottenlösa avsky mot Lazy song, Hollywood hills och Unfaithful.
Men självklart slutar det inte där. Skönt med lite hat såhär i juletider. :)))))

Kärlekens tunga - September
Motivering känns lite överflödig när låten på allvar heter KÄRLEKENS TUNGA.
Alltså finns det någon sjukare kroppsdel än en tunga? När man inte tänker så mycket på den är den väl okej. Bra att ha. Men att göra en låt som fokuserar på en slemmig, dallrig muskel liksom?? Romantiskt.

Don't stop believing - Journey
Typ allas favoritlåt. När den spelas är det alltid nån som utbrister att det är den bästa låten som nånsin gjorts. Själv tycker jag den är platt, förutsägbar och totalt meningslös. Det känns som att alla andra hör nåt jag inte hör. Resten av världen är invigda i nån stor hemlighet jag inte förstår.
Det känns som när man var liten och hade en hemlig klubb. När man sa "Asså man kan bara vara två i den här leken" när nån ville haka på. Skillnaden är att nu är det jag som inte får vara med. Är det detta som kallas karma?????

What are words - Chris Medina
Det kan väl hända att jag grinade en skvätt första gången jag såg den på youtube och fick hela storyn med bilolyckan och hans tjej som blev hjärnskadad och så. Men nu får jag typ kväljningar bara av att höra talas om den. För var är mänskan nu? Inte med sin tjej i alla fall. Han har lämnat henne för att åka ut i världen och sjunga om hur han aldrig ska lämna henne? Bo fucking ho.
Han är så himla FIN kille. En sån som MENAR det han säger. Till skillnad från alla andra som lämnar sina tjejer när dom hamnar i koma. Sviiiin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0