Låtar jag kräks av

Jag har redan beskrivit min bottenlösa avsky mot Lazy song, Hollywood hills och Unfaithful.
Men självklart slutar det inte där. Skönt med lite hat såhär i juletider. :)))))

Kärlekens tunga - September
Motivering känns lite överflödig när låten på allvar heter KÄRLEKENS TUNGA.
Alltså finns det någon sjukare kroppsdel än en tunga? När man inte tänker så mycket på den är den väl okej. Bra att ha. Men att göra en låt som fokuserar på en slemmig, dallrig muskel liksom?? Romantiskt.

Don't stop believing - Journey
Typ allas favoritlåt. När den spelas är det alltid nån som utbrister att det är den bästa låten som nånsin gjorts. Själv tycker jag den är platt, förutsägbar och totalt meningslös. Det känns som att alla andra hör nåt jag inte hör. Resten av världen är invigda i nån stor hemlighet jag inte förstår.
Det känns som när man var liten och hade en hemlig klubb. När man sa "Asså man kan bara vara två i den här leken" när nån ville haka på. Skillnaden är att nu är det jag som inte får vara med. Är det detta som kallas karma?????

What are words - Chris Medina
Det kan väl hända att jag grinade en skvätt första gången jag såg den på youtube och fick hela storyn med bilolyckan och hans tjej som blev hjärnskadad och så. Men nu får jag typ kväljningar bara av att höra talas om den. För var är mänskan nu? Inte med sin tjej i alla fall. Han har lämnat henne för att åka ut i världen och sjunga om hur han aldrig ska lämna henne? Bo fucking ho.
Han är så himla FIN kille. En sån som MENAR det han säger. Till skillnad från alla andra som lämnar sina tjejer när dom hamnar i koma. Sviiiin.

Så kallade facit

Idag hade vi en tenta med enbart sant- eller falsktfrågor, så vi fick facit direkt vi var klara. Svaren kändes dock inte helt ok....

En fråga handlade till exempel om påståendet att det är viktigast att fokusera på barndomen när man möter en självmordbenägen klient. "Sant" stod det i facit. Haha? Jag vill typ inte ens tänka mig hur den dialogen skulle låta.

- Jag vill inte leva längre.
- Oj då. Men du, hur var din barndom?
- Skit. Jag vill dö.
- Jaså minsann? Hur var relationen till dina föräldrar?
- Imorgon tar jag bort mig.
- Tror du att det kan ha något att göra med att din mamma inte ammade dig tillräckligt länge?
- Jag tänker sätta en gevärspipa i munnen.
- Det låter som att du är fast i den orala fasen tycker jag.

That makes sense!

Jag är knäckt

För några dagar sen fick jag den fina snilleblixten att jag skulle koka knäck och lägga i fina burkar och ge till mor- och farföräldrarna. NAAAAW så snuttigt.

Inom loppet av en vecka har jag nu bränt sönder två kastruller.
Hur??? HUUUUUUR?

Väldigt få saker prövar mitt tålamod lika mycket som bakning. Jag blir förbannad bara av tanken. Börjar gnissla tänder. Muttra för mig själv och hytta med nävarna åt ingen särskild. Jag börjar ärligt talat ifrågasätta min egen intelligens (det är liksom inte raketforskning, det är KNÄCK. Jag har inte fått en omtenta under hela min universitetstid, men jag lyckas inte blanda tre ingredienser och hälla i små former utan att förstöra köksutrustningen!?)

.............................synd att min största ambition här i livet var att bli hemmafru.
Tänk om jag måste skaffa ett jobb??? :´(


Och här står livet i farstun så nära inpå, men det är nåt som gnager ändå

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och en konstigt humör
Och jag ser hur du tänker på nåt
Hur du längtar dig bort som en fågel i bur
En obehaglig distans, en konstig känsla nånstans
Det känns tomt, eller hur?

Mitt hår

Tjenare.
Här sitter jag och kalufsen och chillar.


Man skulle kunna säga att jag ger begreppet "dålig hårdag" ett ansikte. Men jag tycker att vi ska fokusera på de positiva aspekterna istället.

Om jag nån gång blir hemlig agent kan jag t ex utan problem gömma en bössa i luggen.

Eller var det nåt jag sa? :/

Nästan alltid när jag spelar wordfeud mot randoms resignar dom till slut.
Jag måste vara sjuuuukt bra.


Tjejtidningar

Det är så himla fint alltså att det finns någon som kan förklara för oss tjejer hur vi ska se ut och bete oss för att bli uppskattade av det motsatta könet. Det kan ju ibland vara lite svårt att tänka själv och då behöver man verkligen någon som förklarar vad som är snyggt och hippt eftersom det är viktigast av allt.

Helgen till ära tänkte jag t ex följa Cosmopolitans råd om hur man får läpparna att se större ut.
Älskar resultatet!


Jäklar vad jag kommer få ligga.
Äntligen får mitt liv en mening! :'D

Mitt sinne för humor

Hittade den här bilden i min telefon. "HAR JAG BLIVIT EN LUNCHBLOGGARE?" tänkte jag förtvivlat. Sen fick jag ett vagt minne av att jag tog den för att publicera med texten "De älskar oss här! Vi får allt serverat på silverfat!"

Kul Sandra, kul.

(Fast egentligen gillar jag att min humor är på en fyraårings nivå. Allt jag behöver för att dö av skratt är att höra ordet "bajs". Jag har kul nästan jämt ju.)

RSS 2.0