Undrar bara...

Om nån dåre skulle köra på mig, kommer man att ifrågasätta hur ofta jag kör bil då? Om någon misshandlar mig med ett slagträ, kommer någon undra hur ofta jag brukar spela brännboll? Om jag blir skjuten i skallen, kommer någon att ens spekulera i om jag gillar vapen?

Tror inte det va?

Så berätta för mig på VILKET sätt en tjejs sexliv är relevant ÖVER HUVUD TAGET om hon blivit våldtagen. Det ska ALLTID dras upp. JAG BLIR VANSINNIG.

Jag borde inte läsa om såna här saker. Inte bra för blodtrycket.

Och så skulle mamma nödvändigtvis se Uppdrag Granskning ikväll, om tjejen som blev våldtagen men killen var så himla poppis så alla trodde att hon ljög och hon blev mobbad och han blev hjälte. Nu tycker folk att det där samhället är så himla insnöat och alla som bor där är störda osv osv. Men vet ni vad? Det skulle kunna hända var som helst! Vet ni varför? Därför det är synen vi har idag! Tjejen ska skämmas. Och en snygg kille kan ju inte begå en våldtäkt, nej han kan ju få tjejer ändå. EH HALLÅ? Våldtar man nån är man inte frisk!!! Det handlar knappast om man kan få sig nåt eller inte???? Resonerar man sådär säger man ju på sätt och vis att alla killar är kapabla till våldtäkt, och det är ju en lika sjuk syn som att anse att alltihop är tjejens fel.

Jaja det här är uttjatat som bara den. Men folk verkar ju ändå inte fatta nånting.

Kommentarer
Postat av: ina

Det här skulle man kunna ha utläggningar om i flera timmar... Men ja, en tjej som blir våldtagen säger vi, hon har kort kjol den dagen. Då är det ju nästan hennes eget fel för att hon gjorde sig "tillgänglig". En tjej som har ett rykte om sig att vara sexuellt aktiv, i den åldern, får skylla sig själv eftersom hon på så sätt "också" gjort sig "tillgänglig". En man som umgås med bögar får skylla sig själv om han blir spöad på stan för han har "utsatt" sig för det genom att umgås med såna... Ja intressant. Manliga män och pryda kvinnor, traditionerna är inte döda ännu!

2010-03-24 @ 23:07:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0