Yo

Har just insett hur sinnessjukt mycket vädret påverkar mitt humör.
I måndags var det mulet och då var jag helt booho livet är meningslöst jag vill vara tolv igen. Idag är det sol och jag skulle kunna skutta omkring och dela ut godis till småbarn hela dagen.

Helt plötsligt förstår jag varför man bor i det här skitlandet. Hade man inte tvingats genomlida större delen av året i täckjacka och mörker hade man inte blivit så här löjligt glad när solen väl bestämmer sig att titta fram. Värt det? Kanske.

Idag har jag

-skaffat grönsaker
-skaffat frukt
-skaffat vitaminer
-gjort fruktsallad
-ätit fruktsallad
-sett hockey

Vem ÄR jag??

Ricky Martin är gay

Jaha.
Nästa stora nyhet: Två flygplan har kraschat in i World Trade Center. Olof Palme har blivit skjuten. Wait wait this just in........... Hjulet har blivit uppfunnet!!!
Eh.

äsch

När man var liten var livet så spännande. Man såg framemot allting så mycket. Visst kan man väl fortfarande längta efter saker, men det är aldrig samma sak. När längtade man senast efter nånting så mycket att man inte kunde sova kvällen innan för det kittlades så mycket i magen?

Då räckte det liksom med att tomten skulle komma snart. Vad måste man göra nu för att få samma kick? Hoppa bungyjump? Åka jorden runt? Bli berömd? Vinna en miljon? Råna en bank?

Är det verkligen så det ska vara?

HALLELUJAH MOMENT

Jag har ju ballerina kladdkaka!!!!
Ibland är livet gött.

JAHA

Steg upp sju imorse fast jag börjar tio, för att tvätta. Borde ha lärt mig vid det här laget att det aldrig slutar bra när ajg ska leka duktig.

Ställde mig och sorterade tvätt som bara den men just när jag ska ner i tvättstugan fick jag en bestämd känsla av att nånting saknades. Nånting som är ganska viktigt när man ska tvätta. Ett ganska avgörande inslag. Tvättmedel?????????????

Nu får jag väl paniktvätta i eftermiddag eller helt enkelt vända kläderna ut och in. Har inte bestämt mig än.
God natt en timme till.

Undrar bara...

Om nån dåre skulle köra på mig, kommer man att ifrågasätta hur ofta jag kör bil då? Om någon misshandlar mig med ett slagträ, kommer någon undra hur ofta jag brukar spela brännboll? Om jag blir skjuten i skallen, kommer någon att ens spekulera i om jag gillar vapen?

Tror inte det va?

Så berätta för mig på VILKET sätt en tjejs sexliv är relevant ÖVER HUVUD TAGET om hon blivit våldtagen. Det ska ALLTID dras upp. JAG BLIR VANSINNIG.

Jag borde inte läsa om såna här saker. Inte bra för blodtrycket.

Och så skulle mamma nödvändigtvis se Uppdrag Granskning ikväll, om tjejen som blev våldtagen men killen var så himla poppis så alla trodde att hon ljög och hon blev mobbad och han blev hjälte. Nu tycker folk att det där samhället är så himla insnöat och alla som bor där är störda osv osv. Men vet ni vad? Det skulle kunna hända var som helst! Vet ni varför? Därför det är synen vi har idag! Tjejen ska skämmas. Och en snygg kille kan ju inte begå en våldtäkt, nej han kan ju få tjejer ändå. EH HALLÅ? Våldtar man nån är man inte frisk!!! Det handlar knappast om man kan få sig nåt eller inte???? Resonerar man sådär säger man ju på sätt och vis att alla killar är kapabla till våldtäkt, och det är ju en lika sjuk syn som att anse att alltihop är tjejens fel.

Jaja det här är uttjatat som bara den. Men folk verkar ju ändå inte fatta nånting.

Lääppztift, mums!

Istället för att skriva tenta kollar jag på svenska hollywoodfruar och undrar varför inte jag och Maria Montazami är kompisar. De andra är mest groteska men hon är så söt att man bara vill hoppa in i teven och klappa henne på huvudet. Kanske har det nåt att göra med att jag var ett stort fan av Mamma Mu när jag var liten.


Varför jag tror att min katt är efterbliven:

1. Hon spenderar större delen av dagarna med att försöka gräva hål i badkaret.
2. Hon hoppar med jämna mellanrum ner i toan och varje gång blir hon livrädd när det visar sig finnas vatten där.
3. Hon är instängd i en liten lägenhet men när ytterdörren är öppen går hon aldrig ut.
4. Så fort hon kommer åt ett vattenglas trycker hon ner hela skallen i det.
5. Varje morgon när hon märker att jag vaknar hoppar hon direkt upp och slickar på min näsa.

Sen svarar hon aldrig när man pratar med henne. Kan hon inte svenska eller???

Man måste tänka logiskt

Ingen aning om hur vi kom in på det men enligt Petra löper barn som föds med kejsarsnitt större risk för psykiska sjukdomar.

Detta låter helt vansinnigt i mina öron. Jag menar vad skulle du tycka var mer traumatiskt:
1) att plockas ut genom ett hål i magen, eller 2) att sakta tryckas ut genom din mammas vagina???


Inte undra på att världen ser ut som den gör.
Märkligt att folk inte är konstigare när man tänker efter


Försöker...

skriva hemtentan men nånting saknas. Har liksom inget flyt, inget sammanhang, ingen röd tråd.
Men kolla, vilken tur. Där är den ju!


Åherregud. Nu nådde jag en ny tråkighetsbotten. Jag skäms.

HUVVA

Man kan ju tro att det värsta med att jobba i hemtjänsten är att torka skit. Men knappast.
Det värsta är alla dessa dockor som gamla människor av någon anledning envisas med att ha. Okej med såna där små porslinsdockor som står i någon hylla och bara är lite småcreepy, men sen har vi de här stora som sitter på en stol. Man får ju mardrömmar bara av tanken. Vad är grejen med dem??? Varför ska en docka ha en egen stol??? Där sitter de och väntar på att ljuset ska släckas så att de kan vakna till liv och kräla sig till köket och hitta en köttkniv att hugga i folk. 

Låter det som en lämplig arbetsmiljö!? NEJ.


If he wanna rock he rocks if he wanna roll he rolls


Whenever I start feeling sad I stop being sad and be awsome instead

Nu ska jag lista ut hur man gör en lista.

heh. heh. hehehe.

Förresten höll jag på att få en skrattattack på seminariet idag. Någon sa nånting om att övervikt har blivit en viktig fråga.

Där ligger alltså min humor nu. Känns lovande.

ghhatghjdgjkfaöwuoeaöfjkaö

Jag hatar min rygg mer än ajg nånsin hatat nånting annat förut.
Nånting har hänt. När jag vrider nacken i ett visst läge låser den sig på nåt sätt. Då och då hugger det till som bara den. Och när jag går ser det ut som jag har skitit ner mig.

Men man kan ju inte svälta för det. Så jag pallrade mig till ica efter skolan. Försökte gå normalt och inte plocka för tunga grejer. Vad inser jag när jag kommer till kassan och ska betala????? Ja då har jag glömt plånkan.

Jag fick plötsligt en helt ny förståelse för när jag var fem år och brukade lägga mig ner och böla på golvet i affärer med jämna mellanrum. Och just då när jag hatar livet som mest ringer dom från viksamordningen och frågar om jag vill jobba. JA JAG VILL JOBBA. MEN KAN JAG? NEJ!!!!!!!!!

Tränar man inte skadar man sig. Och tränar man skadar man sig också hela tiden. Vad är det för koncept??? Vem klagar jag hos? Ge mig nån att skylla på NU.

Yääääh vi är coola

Min fråga är:

Varför har jag kommit en timme för tidigt till skolan två dagar i rad??
Svara på det för jag har ingen aning. När jag anstränger mig för att komma i bra tid någonstans går det aldrig, men när jag inte ens vill så går det tydligen som smort.

Det första jag hörde idag när jag kom dit var i alla fall att tentaresultaten hade kommit. Jag kom inte ihåg vilket nummer jag hade, det stod mellan två stycken och en av dom var underkänd och den andra hade vg. Jag bestämde att den senare var min.

Nu väntar sju olästa kursböcker och några fiiiinfina härliga underbara artiklar ÅH så roligt.

Nummer ett på min önskelista


Vilket slöseri

Det fina med att ta det lugnt en helg och inte festa är att man vaknar pigg och glad utan ont i skallen eller illamående.

TRODDE JAG.

Min skalle har dödat mig långsamt hela dagen. Vad är det för skämt? Livet är fyllt av orättvisor. Krig, svält och huvudvärk som inte ens är självförvållad.


Jag dör!

Försöker vara lite duktig och plugga. Men med den här bilden på framsidan... HAHA. Hur ska jag nånsin kunna ta något som står i boken på allvar?


Lovar att såhär låter perfektion


Dagens konstaterande

När man kommer på sig själv med att sitta på facebook och göra ett quiz som heter "Vilken smiley är du?" är det dags att tänka över sina prioriteringar.

För att förtydliga....

ina om ???:
Något som alltid tar lika hårt på ett manschauvinisthjärta är ju att man ifrågasätter hans manlighet, och vi vet ju vad män har för fysiska svagheter som ingen kvinna har, pröva själv! ;)

Jaa det skulle väl vara nånting. Men det verkar inte riktigt som att jag fick fram det jag ville, själva killen känns inte som problemet. Känner inget större behov av att ifrågasätta hans manlighet då han gör det rätt duktigt på egen hand. Egentligen skiter jag rätt fullständig i handlingen i sig, förutom att det är en skitlöjlig grej att göra.

Den allmänna inställningen till det kan jag däremot störa mig så fruktansvärt på. Jag kanske inte känner mig kränkt men det betyder inte att jag inte har rätt att göra det. Jag kan säga att det bara är en löjlig grej. Men jag kan inte bestämma hur någon annan borde uppleva samma situation. Och ingen kan komma och bestämma hur jag borde känna. Det är känslan av att inte ha rätt att känna sig kränkt som känns kränkande.

Vet inte om jag fick fram det jag ville nu heller. Men jag har en himla bra poäng.

Äh

Det kanske helt enkelt inte är mer än såhär.
Man vaknar. Äter, jobbar, umgås.  Ibland är det kul ibland trist. Ibland är man glad ibland inte. Saker händer. Dagarna går. Man blir äldre. Kanske ser man världen, kanske inte. Kanske skaffar man familj, kanske inte. Kanske uträttar man massor, kanske gör man skillnad, kanske lever man bara. Ibland trivs man, ibland är allting fel, men oftast är det bara.
Det är helt enkelt.
Och det kanske är allt.
Det kanske inte blir bättre än så.

???

Hände en sak i helgen som jag bara blir mer och mer förbannad på ju mer jag tänker på det.

Ute på krogen får ibland folk för sig att det är okej att grabba tag i andras rumpor från ingenstans. Bara sådär i förbifarten liksom, helt random. Det känner jag inte riktigt att jag kan hålla med om, i alla fall inte när aschlet i fråga är mitt.

Nu kom det sig i alla fall att Petra stod och pratade med en vakt, och då kom det här upp. Vad säger vakten då?
"Jamen höhöhöhö hon gillade det väl. Kolla det syns ju att hon gjorde det."

Det var ju ett skämt. Säkert fanns det nån sorts humor i det. Säkert var det roligt sagt. Lika bra att skratta bort det för lite kan man väl tåla.

Men vadå lite? Man ska 1) tåla att folk tafsar. Visst, låt gå då. 2) Att man känner sig dum att man ens bryr sig, att det är löjligt att bli förbannad. Jaja varför inte. Men sen ska man dessutom tåla att det antyds att man gillar det?? Nej. Där gick gränsen.

Varför är det löjligt? På vilket sätt är det överdrivet? Förklara det för mig tack.

RSS 2.0