Gött

Sitter ute i stugan och håller på att stekas ihjäl av solen. Mina största problem just nu är
1. hur jag ska undgå att bränna mig på nitarna på min bikini.
2. hur ofta jag ska orka vända på mig.
3. om det är värt risken att drabbas av värmeslag för att inviga bastun sen, eller om jag borde satsa på havet istället.

Haha

Idag när jag skulle cykla till lokalen från en vårdtagare dök det upp en gubbe från ingenstans och sa

- Livet är en tävling, först till stan vinner!

Jag skrattade litegrann, tills jag insåg att han menade allvar. Han satte igång att trampa och så kikade han bakåt. Ingen aning vad som flög i mig då men helt plötsligt skulle jag till varje pris komma före denna gubbe. Där cyklade vi alltså bredvid varann och trampade för glatta livet. Jag försökte stila litegrann och frågade om vi skulle göra ett hopp över ett väghinder men det tyckte han inte var nödvändigt. Det var ju trots allt motvind och det var väl hinder nog tyckte han. Sen skulle vi svänga av åt varsitt håll i samma korsning, så man kan väl säga att det blev oavgjort.

Vad jag älskar folk alltså.

Sandra tipsar

Eftersom jag är bäst på ganska exakt allting tänkte jag att det nog är min plikt att dela med mig av kunskapen till er mindre lyckligt lottade.
Dagens tema: Konsten att flirta.


1. Visa ett subtilt tecken på intresse.2. Gör den klassiska knappt märkbara blinken.3. Imponera med en av dina häftigaste skills.4. Var dig själv.

Lycka till!
(Jag vet vad ni tänker. Hur kan hon vara singel??)

Jag dör. Och skrattar ihjäl mig. Och dör lite till.

När jag gick genom Vintergatan såg jag någon peka på affären Önska, och förklara för sin engelsktalande vän "And there is.... Want to have"

WANT TO HAVE? Hahahhahaha.
Varför går jag alltid själv när sånt händer? När man går där och håller på garva ihjäl sig i sin ensamhet tror folk att man inte har alla koppar i skåpet. Fast... Vid närmare eftertanke är nog det antagandet ganska korrekt.

Hatar när det händer

Visst är det fett jobbigt när datorn håller på ta fram massa shoppingsidor som man aldrig nånsin i hela livet skulle gå in på med flit, sen bara knappar den in ens kortnummer mitt i allt och så står man där med massa skor och tänker "Vad hände?" Inte okej.

Tara SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Snart mina, fast i svart. Bra eller anus?

Okej då jag erkänner

Enda anledningen att jag skrev så bittert om kungabröllopet var att det överskuggade vårat. Vi fick ingen uppmärksamhet alls och det kändes nedrigt, tycker både jag och Pandis.


Just human

I remember why you made me wright this song
Your never ending questions hit me on and on
I did right to walk and just leave you there
Cause no one can stand your fear of fear

I am not your Jesus
I can't save you from yourself
Not a thing you touched remains today
I broke off with you cause you didn't change me

I got tired dodging bullets all the time
I took the easy way and left it all behind
Not a thing we had remains today
Was it always meant to be this way?


Awwwwwww

Har suttit bänkad framför teven sen 07.58 imorse. Det är så roligt att kronprinsessan och Daniel äntligen ska gifta sig! Som jag har längtat! Det är nästan så att man fäller en tår. Detta har så stor betydelse för just mig och mitt liv. Jag riktigt sprudlar av förståelse för hur folk kan bunkra upp för en hel dag framför teven eller sitta ute på gatorna och vänta på att få en skymt av ett brudpar de varken känner eller bryr sig så mycket om annat än när det finns skvaller att läsa och tid att fördriva. Detta blir verkligen något att berätta om för barnbarnen.

Eh.

Bitter, jag?

Jag jobbar hela helgen då stadsfesten är. Tur att jag är en sån unnande person och kan vara glad för alla andra som får ha kul. Det känns stortsint av mig och jag är stolt över hur moget jag hanterar det.

Sandra säger:

STADSFESTEN KAN KYSSA MIG I ARSLET

jag hatar den

HATAR DEN


- petrali, säger:

 Du är ohygglig mot oss andra


Sandra säger:

nej jag är skitglad för eran skull
ha så kul

hoppas ni spyr och bryter benen


- petrali, säger:

skit ner dig


Sandra säger:

hoppas nån spyr i ett glas och så tänker du AHA GRATIS DRINK och dricker upp det 


Vad blir man om man dricker alkohol på en biograf?

Salongsberusad.

Duktighetspersonen

Jag har vädrat mitt förakt för människor som använder ordet vardagslyx, människor som ger hintar och pikar, och nu kommer nästa kategori: Duktighetspersoner.

Den typen av människa som får plötsliga städil och börjar plocka, diska, skura maniskt för att denne får dåligt samvete av att sitta i soffan en kväll. Den typen som ständigt gör saker för andra och blir fruktansvärt förnärmad när den inte anser sig få tillräckligt med uppskattning för sina helt oombedda tjänster. Den sortens person som tror att den måste kunna allting om allt och genast känner sig påhoppad om någon försiktigt skulle ifrågasätta sannolikheten i detta. Den typen vars största skräck är att någon gång ha fel eller göra ett misstag. Den sortens person som övergör allting: överpresterar, överdriver och framförallt överkompenserar. Den typen av person som inte anser sig ha något existensberättigande om den inte alltid gör allting bättre än andra. Den typen vars huvudsakliga syfte med allt är att få bekräftelse.

Egentligen har nog de flesta lite Duktighetsperson i sig och det är väl bra på sitt sätt. Men vad du än gör: Låt den inte ta över! Var slarvig! Gör fel! Var lat, odräglig, ful, äcklig, korkad och skittråkig. Pressa inte dig själv hela tiden. Var inte alltid glad. Gör inte alltid ditt bästa. Det är din förbannade plikt att inte vara perfekt.


Det är Robin Hood jag vill ha!!

Var och såg Robin Hood med Elina idag. Jag var lite nervös att den här filmen skulle vara värdelös och förstöra hela grejen, men den var faktiskt högt över förväntningarna. Rätt lång men det gjorde absolut ingenting. Jag skulle lätt se den igen redan nu.
Betyg: 5 märkliga hästtrosor av 5 möjliga
    
(Haha mamma ringde nyss och sa att jag är den sjukaste hon vet, hon tyckte det såg ut som nån hade på sig dem... Men de ligger alltså på golvet. Det gör ju saken helt normal.)


Smart

Nu har mitt det löser sig-tänk gått lite till överdrift kanske. Klockan nio slutar jag på hemtjänsten och klockan nio börjar jag på olles.

Mina alternativ är som jag ser det:
1. Lite snabbt lära mig att teleportera mig från punkt a till punkt b på två sekunder.
2. Lite snabbt bygga en maskin som gör det möjligt att resa tillbaka i tiden och säga åt mig själv att lösa det här lite tidigare.
3. Lite snabbt ta ett lån och skaffa mig en bil.
4. Lite snabbt få akut migrän och andnöd och magsjuka.
4. Gå lite tidigare från första jobbet och komma lite sent till det andra.

Gahhhhhhhhhhhh

Nånting som en vacker dag kommer driva mig till vansinne är när folk lägger in olika betydelser i det man säger. Typ "Åh, det där ser gott ut!" och så tror de att man fiskar efter att få smaka. Okej, dåligt exempel kanske, men själva grejen i alla fall att man alltid ska ha en baktanke med allt man säger.

Vadå, hur svårt är det egentligen på en skala mellan 1-10 att säga vad man menar? Säger jag att nånting ser gott ut, ja då konstaterar jag helt enkelt att det ser gott ut. Om jag vill smaka, varför iallsindar skulle jag börja babbla om hur det ser ut? När jag helt enkelt kan säga "Får jag smaka?"

Vaaaaaad äääääär probleeeeeeeeeeemet???

Jag tänker inte riktigt på att folk kan uppfatta saker man säger som att man är ute efter nåt, och inte en chans att jag orkar gå omkring och analysera vad folk ska lägga för innebörd i saker. Okej om ni vill ge konstiga pikar, passiv-agressiva kommentarer, hintar och vara allmänt svåra. Det får man väl helt enkelt leva med. Men tro inte för ett ögonblick att jag orkar hålla på. Herregud. Kanske är jag lat och korkad eller nåt, men bara tanken på allt sånt där tjoller får mig att vilja dunka skallen i en vägg och svimma. För att sedan vakna, dunka skallen i tidigare nämda vägg och svimma igen. Och igen. Och igen.


Snyft

Min bror har en cool hatt och jag är grymt avundsjuk på honom som bara kan ha på sig den sådär utan vidare. Själv får jag bara hej jag är tolv och vill bli idol-vibbar.

   
Johan Palm?                                     Cool_tjej_89?


En trasig tavla


Den här dagen skulle jag vilja sammanfatta med

Kyss mig i arslet.

RSS 2.0