Okej jag erkänner.

Tydligen är det ett väldigt provocerande beslut att inte vaccinera sig mot svinifluensan. Varför då? Är det själviskt? Om man är så himla rädd att bli smittad kan man väl vaccinera sig själv så är den saken ur världen? Och blir jag sjuk är det inte direkt så att jag tänker gå runt och hosta på folk bara för att retas. Okej att det inte finns några vettiga argument att avstå direkt, men det är väl inget att hetsa upp sig för, det är väl liksom upp till var och en hur idiotisk man vill vara?

Jag tror ni är rädda för svinis. Jag tror ni är svinrädda. Därför blir det en sån stor grej. Ni vill bara utrota viruset så snabbt som möjligt så ni slipper öppna dörrhandag med armbågen och bära med er handsprit överallt. Och visst, det kan jag väl förstå. Men ska jag bekänna en sak?

Jag är också skraj. Inte för att ligga sjuk i influensa, händer det så händer det. Däremot känner jag en instinktiv ovilja så kraftig att jag skulle kunna svimma av bara tanken på att någon ska spruta en främmande substans rakt in i mina muskler. En substans som kan ge mig feber och andra obehagliga symptom ska jag alltså frivilligt låta injiceras i min arm? Skulle inte tro det va.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0