Just nu...

är detta min uppfattning av humor av högsta klass.
Det kan ju inte båda gott.


Öhm........

Jaha, ska det här bli en vana nu eller? Att jag svimmar varje gång jag börjar ett nytt jobb?? Det börjar ju bli löjligt.

Hade provpass ikväll på old williams och det gick väl helt okej, tills världen började snurra runt bara sådär utan anledning vill säga. Äsch, tänkte jag och fortsatte utan paus. Det var ju dumt. För sen kände jag att nu är det god natt, och det skulle ju vara lite skämmigt att tuppa av vid spelbordet kanske så jag gick mot toaletterna. Men var någon toa ledig? Nej. Och rätt som det är ligger jag på golvet. Jaha. Det var ju pinsamt. Som tur är tror jag ingen märkte något. Jag gjorde en smygsvimning så att säga. En liten luring. Sen tänkte jag gå och hämta mina grejer och gå hem, men då vet jag inte vad som flög i mig, jag blev tjurig och bestämde mig för att genomlida kvällen vid medvetande eller ej. Och det gick ju... sådär. Men men. Vad kan man vänta sig.

Rapporten gick skitsnabbt i alla fall. Vad han krånglade till det när vi skulle lära oss. Det var ju riktigt lätt. Jag önskar ingen någon plågsam död längre. Kanske mig själv. Men det vore ju att överdriva lite smått.

God natt.


Ikväll...

ska man tydligen festa. Vad är det för trams? Här är det farmville som gäller. Vem vill egentligen dricka och ha sig när man kan sitta hemma och skörda? Precis. Ingen!!!

Elin har skaffat världens sötaste lilla plutt. Den är nog det gulligaste jag har sett (förlåt Charlie).
Synd bara att den inte kan andas utan att snarka.TACK FÖR DEN!!

Okej. Det här är vidrigt. Vidrigare än vidrigt.

Katten har fått i sig lite tvivelaktiga saker på sistone. Lite begagnade snusar och sådär, som hon grävt fram ur soporna. Man kan väl säga att hon är lite risig i kistan. Hon gick till kattlådan och gjorde sin grej. Vad gjorde hon sen? Jo, då tyckte hon det var en bra idé att sätta sig i min bh. 
Och gissa. Om. Det blev. Ett avtryck!!?
ETT AVTRYCK SOM HETER DUGA.Nu är det kört

Läser om rykten som går om vaccinet mot svininfluensan. Det finns många spännande konspirationsteorier, till exempel att själva viruset framställts av läkemedelsindustrin. För att företagen ska tjäna pengar på vaccinet. De har stått där i topphemliga labb under jorden och skapat knorrfebern. Sen har de mutat både staten och media för att sprida sitt budskap.

De har tillräckligt med pengar och inflytande för att köpa både media och stat i de flesta av världens länder, för att inte tala om att skapa ett nytt virus, men varför stanna där liksom? Nu ska de lura i oss vaccin också de rackarna.

Detta låter fullkomligt vettigt i mina öron. Jag tror till och med att det går ännu djupare än så. Jag tror det är aliens som börjat sätta Operation Utrotning i verket. Bara att passa sig nu, alltså.


aaaaaaaarrrrrrrrrghhhhhhhhhhhhhhh

Det var allt jag ville säga.

Nej förresten. Jag vill också önska den som uppfann dom där rapporterna en plågsam död. Jag hatar pengar. Jag hatar marker. Jag hatar allt som har med siffror att göra. Ser jag en siffra ska jag spy på den. Synd att jag just kollade ner på tangentbordet. Det vore dumt att spy på det. Riktigt korkat. Men gissa vad? Jag är riktigt korkad. Inte spy-på-datorn-korkad. Men inte långt ifrån. Rapporten har ödelagt allt sunt förnuft. Snart börjar jag prata med min katt.

Just ja, det gör jag redan.

God natt.

Min nya hobby

Jag har fastnat på 118100's hemsida. Man kan läsa frågor folk skickat in. Vet inte varför det är så kul. Men jag tar mig inte därifrån. Det är inte klokt vad man lär sig viktiga saker.


Om jag dricker EN glögg, vad blir det då?

Det beror lite på vad du förväntas att det kommer att bli. Om det är en mycket god glögg kan du komma att få en smakupplevelse, är den alkoholaltig kanska du blir lite varm om kinderna och känner ett lätt rus. Annars blir det ju helt enkelt en glögg.

Vad är orange strumpa?

En orange strumpa är en helt vanlig strumpa som har färgats orange! Oranga strumpor går att köpa i lite olika butiker över hela landet.


Hur många färdigpoppade popcorn behövs för att få ett kilo popcorn?

Om vi utgår från att ett genomsnittligt popcorn väger 0,8 gram så innebär detta att det krävs 1250 st popcorn för att de ska väga 1 kg. Ha en fortsatt trevlig natt!

Finns det något som inte är relativt till sig själv när det inte står i direkt relation till sin motsats?

Allting är relativt, därför finns det inget som inte är relativt till sig själv då det inte står i direkt relation till sin motsats. Ha en trevlig kväll!

Hur får lättast bort dubbelhäftande mattejp från min grannes katt?

Lättaste sättet att få bort tejpen är nog, trist nog, att raka katten där tejpen sitter, eller möjligen försöka klippa bort tejpen. Lycka till!


Nu har jag utklassat mig själv i tapighet

Jag hade fulla väskan med mat till högskoleprovet. Men lyckades jag få med mig en PENNA? Lyckades jag få med mig ett SUDD? Svar negativt.

Tur att man bor nära. Nu ska jag äta och sen är det två timmar av matte och diagram kvar. Det kommer jag spika sådeså.

Praktikant-Jerry

Jag blir lika ställd varje gång någon hävdar att den nya ica-reklamen är kränkande.

Varför är det kränkande att visa folk med ett handikapp på teve? Ska vi sluta låta folk med andra funktionsnedsättningar vara med, kanske?
"Men shit så elakt, hon har ju GLASÖGON!"
"Men nej så lågt, varför filmar de honom, han har ju BRUTIT ARMEN!!"
Sånt hör man rätt sällan, så det är väl det att det är ett förståndshandikapp det handlar om. Att personen ifråga mentalt är några år yngre. Då kanske vi ska sluta låta barn vara med i teve. Vi vill ju inte råka DISKRIMINERA någon.

Tycker ni att En annan del av Köping är diskriminerande också? Allt är ju så himla gulligt och trevligt. Man tycker ju om personerna. Jag förstår inte problemet, verkligen inte. Färjan, Wipeout, Big Brother med fler med fler är däremot program som ofta framställer deltagarna som riktiga idioter. Ändå hör man väldigt sällan någon kalla dessa diskriminerande?

Vi är så himla rädda för att råka trampa någon på tårna. Är någon annorlunda ska man inte titta, inte fråga, det är oförskämt. Man ska lägga locket på. Ganska synd kan jag tycka. Tänk vad vi går miste om när vi istället för att dra fördel av det faktum att alla är olika försöker förtränga det. För att det känns lite skrämmande och obekvämt. Vem är det egenligen som diskriminerar?

Middagstipset!

1. Koka spagetti.
2. Sätt i en klick skinkost. Och nu snackar vi inte någon liten, REJÄL ska den vara.
3. Ser detta gott ut? Då har du för lite skinkost. I med mer! Ungefär när du börjar få kväljningar av blotta tanken vet du att du har rätt mängd.
4. Snåla inte nu. Lite mer skinkost!
5. Klart! Smaklig måltid.

Det här måste vara det vidrigaste jag har kommit på. Det är sjukt äckligt. Ändå äter jag det hela tiden. Vad är mitt problem???

Smart

Min bror är ju inte helt hundra alltså. Han ska få fara på någon resa, men han kommer aldrig på vars han vill.

- Nu har jag kommit på det. Jag vill fara till Stockholm och se Green Day.
- Det kan ju bli lite svårt.
- Varför?
- För att dom var förra helgen?
- Jo jag vet. Men det är det jag vill.
- Så hur tänkte du att vi skulle ordna det?
- Öh.... Vet inte.

Jag visste att det skulle hända förr eller senare. Allt dataspelande har slutligen bränt bort den sista hjärncellen. Eller något liknande.


.


Sånt här gör mig rädd

http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/politik/article5978707.ab

Fortsätt för all del att publicera sånt här för att folk ska se vad det är för människor som håller på att ta sig in i riksdagen. För det förstår man väl? Eller? Förhoppningsvis, vid det här laget har vi ju trots allt facit i hand.

Läs mellan raderna. Det handlar egentligen inte om religion, anpassning eller invandring. Det handlar om att hitta en syndabock. Erbjuda en enkel lösning. Det har gjorts förr och det resulterade i att minst 6 miljoner människor dödades.

Charlie har flyttat hemifrån

Hon har länge varit på jakt efter eget och nu har hon hittat det. Det är lite trångt men hyran är obefintlig och läget helt okej. Visst finns det några mindre nackdelar, som att tak saknas till exempel, men man kan inte vara allt för kräsen resonerar hon. Hittills verkar hon trivas.


Är inte helt säker...

Men jag har en ganska bestämd känsla av att tvätten 1) borde vara torrare när man tar ut den ur torktumlaren och 2) borde vara slätare efter att man har strukit den. Har jag missförstått allt helt och hållet kanske? Har jag blivit grundlurad? För min tvätt beter sig tvärtom. Så mycket för att leka duktig.

.

Deep down I know I'm not a stupid girl
And still I make all those mistakes
I know there's a lot of stupid girls in this world
But I don't want to be like them

Elände

1. Jag vill lyssna på musik och se på teve, men är inte i skick att koncentrera mig på två saker samtidigt.
2. Jag vill inte sitta på bion i jeans men alla mjukisbyxor och leggings är i tvätten.
3. Jag borde verkligen duscha men den vidriga katten har skitit så det stinker på toan och jag tror inte jag är förmögen att samla ihop den mentala kraft som krävs för att sätta foten där.
4. Jag har sparat disken så länge att jag överväger att tvätta den med handsprit för att någonsin våga äta från den igen.
5. Lucas och Peyton ska sluta. Skitserie.
6. Jag kan inte släppa tanken på en nachoburgare, mmmmmmmmmmmm. Men Max har aldrig känts längre bort. Visst finns det en gräns. Jag menar, hallå. Det är flera meter. Jag är väl ingen maratonlöpare heller.

Ja. Vad ska man säga. Livet är skit. Problemen bara hopar sig. Stora är de också.

The snow was falling on his shoulders by the side of the road

And he watched as the sun went down
Falling on the buildings
Swallowing the children

It's the gun in your back
It's the heart attack
It's the way you look back before you step out
In time to see the number of the bus that's running you down

A million lonely people with their head in the sand
Trying to make some sense of what they don't understand
Waiting on somebody just to give them a hand

You're designed to fall apart on the day the warrenty ends
And you try but you just can't stop
Running round in circles
Knocking over hurdles

It's the knife in your back
It's the heart attack
It's the way you look back before you step out
In time to see the shadow of the one that's cutting you down 

A million lonely people with their head in the sand
Trying to make some sense of what they don't understand
Waiting on somebody just to give them a hand

The snow was falling on his shoulders by the side of the road
And he watched as the lights came on below
And the children were sleeping
And the women were weeping
There was nobody keeping him here


Travis - Chinese Blues
Ni förstår inte hur stor den är. Det går nog inte.

Alltså..........

Mamma: -Sandra du kan väl komma och kolla när pappa ska tävla i helgen? Så kan du hjälpa till när vi tar honom till akuten.

Har det här kampsportbesattheten gått LITE överstyr kanske? Bara lite???

Haha

Nånting jag inte kan förstå är varför folk ska stanna mig för att fråga om vägen hela tiden. Det är som att de är med i ett lotteri och drar sämsta lotten. Jag skulle kunna gå vilse i min egen lägenhet och det är nästan inte ens ett skämt.

Så här förklarade jag vägen Skellefteå-Jörn idag, eller Jorn som de sa:
"Keep driving staight ahead, turn right somewhere, then left again and continue straight ahead"

Turn right somewhere??

Grejen är att de frågade inte ens var somewhere kan tänkas vara. De bara såg glada ut och fortsatte. Undrar vars de hamnar. Knappast i Jorn i alla fall.

Saker du inte visste att du saknade

Igår var jag hos Julia. Jag trodde att jag ägde ett ganska omfattande sminklager, men efter att ha umgåtts med henne i några timmar har jag insett att jag saknar flera saker man under inga omständigheter kan leva utan.


Nagelbandstång. Inte så brutal som den ser ut. Värre. Tar bort död hud runt nagelbanden. Det gäller att inte bli för medryckt, annars är risken stor att det hela utvecklas till en regelrätt slakt. Bra grej om du planerar att begå ett brott och vill bli av med dina fingeravtryck.
Mallar som man sätter på naglarna för att kunna göra fransk manikyr. Fyller samma funktion som maskeringstejp, skulle man kunna säga. Helt oumbärligt, med andra ord.Ögonbrynsrakhyvlar. Trodde du att det räckte att noppa ögonbrynen? Tänk igen. Akta dig noga för att snubbla, slinta eller rycka till om du är väldigt fäst vid dina ögonbryn. Vid närmare eftertanke, akta dig för att göra något av föregående om du vill undvika att bli näslös eller kanske tappa ett öra.


Sådär, spring iväg till affären nu!

Konsten att prioritera

Älskar när folk skriver "Försov mig" som status på facebook. Hur tänker man där?
Du vaknar, kollar på klockan, tänker "Shit, försenad, ska jag skippa duschen eller frukosten, nej vänta nu jag skippar allting och uppdaterar statusen på facebook istället!!"
Haha.

????

Jag brukar intala mig själv att jag är bra på matte. Att jag är rätt snabbtänkt. Att jag är riktigt smart. Att jag tänker logiskt. 

Sen får jag på något sätt 7+4+8 till 10???? Och 2+3+5 till 20?????????????????
 

Det blir en skitbra dealer av mig, oja.

Och vinnaren är....

Elina, som på något sätt visste exakt vad maten innehöll.

12 deciliter matsked
22 gram tolv
15 msk tomat
24 tsk kräks
1 st socker
några konserveringsmedel


Det är fantastiskt alltså.
Tyvärr är du allergisk mot Charlie men du kan ju få det här klippet istället.


Vad sa ni nu då?

Folk envisas med att klaga på att jag inte har nånting i fönstrena. Inga prydnader alltså, eller blommor eller så. Tydligen räcker det inte med gardiner.

Så. Är ni nöjda nu kanske?
Vad gör man inte för att få det lite hemtrevligt.


Okej, så här är det

Tänker reda ut en sak en gång för alla.

Charlie är ett kill- OCH tjejnamn.
Det är GULLIGT när tjejer heter så. SKITSÖTT.
Dessutom har min katt sagt till mig att hon heter så.
Nej, klart hon inte har. Herregud, tror ni katter kan prata eller? Var inte så lättlurade. Pinsamt alltså!!!!

Men det syns på henne att hon heter Charlie och inget annat.
Ochdärmedbasta.

Förklara snälla så att jag förstårVarför är det bara levande barn som måste dämpa farten? Kör det ofta förbi barn här? Det känns ju lite oroväckande. Och ännu värre känns det att texten antyder att det ibland är DÖDA barn som kör förbi. Hur ska döda barn kunna få upp farten över huvud taget, liksom? Och vad är det som gör att vuxna inte är inkluderade i detta påbud? Varken levande ELLER döda? Lite diskriminering kan man ju tycka.

Eller menar de kanske att det är fritt fram att gasa på om det ligger döda barn på vägen?

Jag vet varken ut eller in.

Hehh

Varje gång jag hör talas om klimatproblemen och någon säger nånting om den smältande polisen får jag ett hysteriskt skrattanfall. Allt ska vara så allvarligt och olycksbådande och så börjar man prata om smältande poliser.

Varför smälter poliserna? Går de omkring i extra varma uniformer kanske?

Dagens

Igår kom jag och Petra fram till att man inte är någon riktig bloggare om man inte lägger ut bilder på sin middag med jämna mellanrum. Så här är alltså dagens middag:

Spagetti.
Men inte nog med det.
Spagetti med en hemlig ingrediens!

Vad är det för ingrediens?  
Den som gissar rätt vinner vårdnaden om Charlie om jag dör.(Jo. Jag har extremt tråkigt. Hurså?)

Your glasses


Vad är lycka?

Jo, det ska jag allt berätta.
Du vaknar och känner på en gång att det här är en dålig dag. Helst vill du bara somna om men det går inte. Så du ligger bara där och allt du vill är att göra nånting, vad som helst, för att slippa känslan av att allting är och alltid kommer förbli totalt hopplöst, men känslan är paralyserande så du tvingas ligga kvar där och stirra upp i taket. Sekunderna släpar sig fram och varje minut känns som en timme. Du önskar att något kunde hända, för du står inte ut med tystnaden, men du är fortfarande oförmögen att ta dig ur dvalan.

Sen kommer du på det. Tanken dyker först upp som en liten, avlägsen ljuspunkt mitt i mörkret, så börjar den ta form och äntligen förstår du den fulla innebörden: Du har en oöppnad 0,5liters colaflaska i kylen!!!!

Trumpetfanfarer och fyrverkerier och hallelujakörer.
I detta ögonblick är livet komplett.

Hatar det

Lite som att försöka hålla kvar vatten i händerna. Hur mycket man än försöker rinner det alltid iväg. Det hittar någon liten spricka och sen sipprar det ut. Ibland märker man det och lyckas stoppa det ett tag. Men ibland. Då upptäcker man ingenting förrän allt redan är borta.

Oops......

Idag är mitt kontoutdrag lite som en bilolycka. Egentligen vill man inte se, men man kan inte heller kolla bort. Man önskar att man kunde göra nånting åt det, men skadan är redan skedd. Allt man kan göra är att stå där och kika mellan fingrarna i ren förskräckelse, tills man vant sig vid förödelsen så pass att man kan börja förlika sig vid tanken på det hemska som inträffat.

Så, har jag lärt mig nånting av det här?
Nej.
Kommer jag göra likadant igen?
Ja.

"Säg inte hej till mig innan du lärt känna mig!!!!"

Jenny är och kommer alltid förbli mig idol! ;D

Hm?

Råkade hamna på Elinas användare på datorn hemma. Mitt på skrivbordet fanns ett dokument som hette "Jäklar i havet". Det lät ju spännande tyckte jag, så jag öppnade det.

"När jag träffar folk jag ogillar brukar jag tänka att de kissar i byxan varje dag och då ogillar jag dem ännu mer" stod det.

Okej.

BF-lärare i ett nötskal...

Idag träffade jag och Jenny en av våra gamla lärare. Hon var våran handledare i projektarbetet, då vi gjorde en film.

Och nu, fem månader senare, frågar hon:
- Alltså, jag måste bara höra...... Visst lämnade ni tillbaka filmkameran?

Man blir ju alldeles slut.
Seriöst, de är mer förvirrade än jag. Då ÄR det illa.


Några funderingar...

- Varför ljuger man alltid och säger nej när någon ringer och väcker en och frågar "Sov du?"
- Varför är det sjukt jobbigt att hämta fjärrkontrollen två steg bort, men inte att hämta en godispåse på andra sidan rummet?
- Varför är det nästan helt oemotståndligt att säga "steeelt" i pinsamma ögonblick?
- Varför blir man alltid kissnödig just när man står utanför dörren och letar nyckeln?
- Varför kan inte min matta skina när månens matta sken?
- Varför kan inte min katta le när Ellos katta-log?
- Varför måste jag må dåligt när Roger Moore bra?

Ibland...

får jag en känsla av att Charlie inte riktigt är som andra katter.


Fy. Fan.

Jag tror aldrig att jag har varit så rädd förr. Och jag hade ingen aning om hur snabbt man kan tappa kontrollen om man kör över en isfläck. Sinnessjukt. Det var inte ens i en kurva, jag hade varken växlat, gasat eller rört ratten. Och så helt plötsligt var vi på andra sidan.

Jag har en tendens att alltid föreställa mig det värsta scenariot. Nu hann jag se framför mig hur det kom en mötande och körde på oss, hur vi hamnade på taket i diket, hur vi for in i ett träd, hur mina bästa vänner låg där... Alltså nej, den känslan går inte att beskriva. Och allt jag kunde göra var att ratta. Fick kontroll över sladden men det gick ändå för fort. Diket kom närmare och närmare, det var djupt och brant och vi skulle ner dit. Förberedde mig på en smäll.

Sen stod vi stilla. Halvvägs ner.

Jag kanske överreagerar. Det hände ju inget. Men jag tror seriöst det är det värsta jag har varit med om och jag är en jävla idiot som sätter mig och kör med sommardäck. Hade ALDRIG förlåtit mig själv om nånting hade hänt.

Hur ska jag nånsin kunna sätta min fot i en bil igen nu är min fråga!?


Jo, så är det.

When we both came together to replace the ones who filled us it made a bigger hole.

Hungry for some unrest

Det är skönt att slippa jobba säger folk.
Nej. Nej. NEJ!

Jag klarar knappt av en ledig dag längre. Kanske dags att resa? Flytta? Ta värvning? Rymma med cirkusen? Eller sluta vara så dramatisk och helt enkelt söka skola. Ja, så gör vi.

Charlie lider i alla fall inte av någon rastlöshet. Mat, vatten, fotölj och Xena så är hon nöjd i några timmar.


Tror inte det kan bli mycket bättre än så här.

Och hör jag något ännu bättre är jag rädd att jag inte kommer kunna hantera det. Jag kommer få en hjärtattack och dö.

NJUT.


Grattis skitunge

Med dig har man aldrig tråkigt, även när du är som mest nere har du ändå glimten i ögat och det är omöjligt att inte skratta med dig. Du är minst sagt störd men på ett underbart sätt. Sluta aldrig vara du! 

Hoppas du får en finfin dag och så ses vi ikväll!
 
 

(Bara så du vet är det här den enda present du får. Och kanske en chipspåse, om du har tur. Jag har fortfarande inte förlåtit dig för när du ringde på min 18-årsdag och inte ens sa grattis, utan bara frågade om jag kunde köpa cigg.)

Charlie är självmordsbenägen?

Hon har länge försökt mörda mig i sömnen, men hon har inte lyckats än så länge. Hon gjorde ett sista desperat flyktförsök förra helgen. Det lyckades inte heller. Så nu tar hon tydligen till den sista utvägen för att få slippa mig för alltid.Jag får en bestämd känsla av att vara en mycket dålig matte.
(Inte bara för att hon försöker kväva sig själv, herregud det var ett dåligt skämt, utan för att jag istället för att ta ut henne därifrån tänker "Höhö" och tar kort på det. Inte helt hundra kanske.)


Haha

Hittade ett rätt skumt sms i utkast.

Hej, här står jag och rakar rövskägget, jag ska nämligen

Och där tar det slut. Anledningen till rövskäggsrakandet förblir oklar. Är det något extra högtidligt som ska inträffa? Ska personen göra en hårtransplantation? Kanske donera till hårlösa? Ingen vet. Vilken cliffhanger!

Den största frågan är förstås: VEM har känt behovet att dela med sig av det här och VARFÖR har den valt att göra det från min telefon?


Min syster skickade ett sms

Det var en gång en åsna som gick i ett majsfält. Då blev det tvåhundra grader varmt och majset blev popcorn. Åsnan trodde det var snö och frös ihjäl.

Inte kul svarade jag. 
Det här fick jag tillbaka:
Du har åkallat jäkelen rakt upp från helsicke, om du inte skickar det här till ett X antal hedningar kommer du få en förbaskelse över dig!

Vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till det.


Fail

Drömde inatt att vi var några som spelade poker. Till min ilska märkte jag att Jossan satt och stal marker av mig. Jag blev så förbannad att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Allt jag visste var att jag måste sätta henne på plats, och det ODENTLIGT. Det här skulle hon inte komma undan med, jag skulle skälla ut henne så hon inte vågade visa sig igen på flera veckor, nej månader. Tusen passande ord virvlade i mitt huvud, jag hade aldrig varit så arg på någon förr, allt jag ville var att få henne att gråtandes springa därifrån.
Så jag öppnade munnen... Och vad skrek jag?

- Din usla skurk!!!

Inte riktigt vad jag hade tänkt mig kanske.


It wasn't me

Ibland undrar jag varför allt jag petar på går sönder.
Som tur är har år efter år av missöden lärt mig det enda rätta sättet att agera i en sån situation. Det finns bara en mogen lösning:

1. Sätt tillbaka
2. Låtsas som ingenting
3. Hoppas att nästa person ska tro att den är boven i dramat.


RSS 2.0