Dagens konstaterande

Har enbart köpt ett par jeansleggings. För ordinarie pris. Har redan tre par likadana i andra färger.
Årets mellandagsrea suger.


Tvättdag.


Blä

Den här dagen har varit rätt vidrig. Sov kanske fjorton timmar inatt, vaknade dock då och då av märkliga sms, till exempel "om man steriliserat sig kan man då använda sperman till incinering ändå?". Haha? Vad är jag, en uppslagsbok?

Sen skulle jag ta mig från Boliden till stan i den värsta snöstormen sen... Förra vintern.

Sen fick jag världens cellskräck i lägenheten bara för att jag inte ville gå ut. Den kändes mindre än nånsin och väggarna kom krypande som i en scen ur Indiana Jones. Nej de gjorde de inte men visst lät det dramatiskt? 

Sen bestämmer sig katten för att gräva ner min mp3 i bajslådan. INTE OKEJ.

Sen märker jag att det varken är One Tree Hill eller Paradise Hotel ikväll. Det kallar jag en fullskalig katastrof!! Eller så bryr jag mig inte överdrivet mycket men det var liksom droppen.

Sen ringer de och frågar om jag kan jobba ännu mer. Kan jag säga nej då? Nix. Så nu måste jag alltså sova. Lika bra kanske så glömmer vi att den här dagen nånsin existerat.


Alltså?

Jag har inget emot Anna Anka utan tycker hon är ganska festlig. Hon är en karaktär, helt klart. Däremot blir jag ganska förbryllad när jag märker hur folk faktiskt uppfattar henne: Som stark, självständig och modig, en förebild för unga tjejer. Haha?

Vi snackar alltså en tjej som avslutade en lovande karriär för att hennes man föredrog en hemmafru. En tjej som fyller fem väskor med skönhetsprodukter när hon ska resa bort över natten och som hyr in smycken för en miljon om hennes man kanske eventuellt bestämmer sig för att vinka till henne från scenen. En tjej som hävdar att hon får skylla sig själv om hennes man lämnar henne om hon inte väcker honom varje morgon med en avsugning....... I rest my case.

Den dagen jag hör Anna Anka säga något som inte enbart lämnar hennes läppar för att provocera eller väcka uppmärksamhet, det kan vara något helt befängt som jag inte håller med om över huvud taget, men bara hon säger något hon själv tror på, då kanske jag kan tycka att hon är "modig".

Make sure to build your house brick by boring brick

If it's not real
You can't hold it in your hand
You can't feel it with your heart
And I won't believe it
Well if it's true
You can see it with your eyes
Even in the dark
And that's where I want to be


!!

Ni vet Barney i How I met your mother. Hur länge har inte jag önskat att hans blogg skulle finnas i verkligheten? Jamen det har den ju tydligen gjort hela tiden.

http://www.cbs.com/primetime/how_i_met_your_mother/community/barney_blog/index.php


Hur man räddar en morgon som denna

1001 rules for my unborn son
Stuff white people like
1000 awsome things
Ant BusterJulaftonJappe såg större ut än vanligt. Det är väldigt mycket päls och väldigt lite hund.Karin 5 år lärde mig hur man blir en hårdrockstrummis. Det gäller att trumma snabbt men viktigast av allt är att röra på huvudet och göra miner. Hennes idoler är Pink Floyd.
Linn tyckte pappa var ganska bråkig men hon satte honom på plats. "Det roliga med Perra är att man skrattar åt honom." sa hon. "Han skulle passa väldigt bra som pajas."
Morfar lånade Karins kattmask. Det tyckte hon var måttligt kul.
Linn ville låna kameran och tog det här kortet. "Sandra du ser ut som en pantad pirat" sa hon.
Alle hade blivit rätt långhårig så jag gjorde en fläta. Han protesterade lite men hade kvar den resten av kvällen.
Sen tyckte mor och far att det var en bra idé att börja sparkas och ha sig.
Barnen tog efter. Sen gick vi hem.

Antar att mina syskon klädde granen.


ÅH

Jag älskar julafton. Den enda dagen på året man har fruktansvärt tråkigt samtidigt som man njuter av det. Det är så fint. Äta tills man hamnar i koma, somna till Kalle Anka och trivas med livet på ett sätt som inte är möjligt andra dagar. Sen när man fått nog av den mysiga tristessen på juldagen går man ut. Jag älskar juldagen!

Men mest av allt älskar jag nyårs. Vi har dock ett väldigt komplicerat förhållande. Egentligen är det en dag som alla andra men det är något magiskt med tolvslaget, är det inte? Hela kvällen är magisk. Allting är möjligt, allting börjar om. Det är så sorgligt och glatt och fint på samma gång. Jag blir alldeles flännig och börjar minnas och reflektera och det kan ju inte sluta annat än i fiasko. Det har det också gjort de senaste kanske fem åren eller så men vem räknar?

Hur som helst. Folk säger att nyårs blir misslyckat för att man har för höga förväntningar. Men vad ska man göra då? Ska man liksom gå och tänka "nej men alltså det blir nog rätt misslyckat" för att inte bli besviken? Vad är det för taskig inställning? Är det nånting jag har är det förväntningar. Det här året blir nyårs awsome, det är bara så. Får väl bli som det blir i slutändan, men här ska det peppas.

ÅH. Jag älskar de här helgerna.


Planering är för amatörer

Om jag har gjort klart några julklappar? Nej.
Om jag hinner fixa det innan julafton? Nej.
Om jag känner en viss stress inför detta? Möjligtvis.


Voulez vous coucher avec moi ce soir?


Duktigt!

Jag har nu pantat flaskor som samlats i lägenheten under loppet av ett och ett halvt år. Vem behöver jobba när man kan lura hem folk som lämnar massa pantburkar efter sig, liksom?

Fast det var ju lite av en mardröm. En liten buckla och flaskan åkte ut igen. Att det ska vara så PET-noga.

Hehe

Igår var det en som vann flera tusen av mig. Hans flyt tog aldrig slut. Hundring efter hundring drog mänskan in, det fanns liksom inget stopp.
Sen när han hade gått låg hans plånbok kvar.

Man måste älska ironin i det.

Alltså

Ibland undrar jag om vi alla drabbas av en kollektiv minnesförlust där i mars nån gång när vintern börjar lida mot sitt slut. För sen på hösten verkar allt komma som en stor chock.
Först frosten, sen snön, sen kylan. Alla känner sig liksom tvugna att gång på gång konstatera det uppenbara. Ja, det snöar. Ja, det är kallt. Precis som tidigare år med andra ord.

Försöker vi förtränga att vi bor några hundra mil för långt över ekvatorn eller är vi helt enkelt lite mindre begåvade?

Förresten. Det är så sjukt kallt ute idag! Tror aldrig jag har varit med om  nåt värre.

Men bra sandra BRA

Jaha. Nu har jag allt ordnat det fint för mig själv. Ska upp och jobba 7 på lördag. Sen jobba kväll till 02.30, och skjutsa mamma och pappa till Boliden efter det. Sen jobb i stan 7 på söndag igen. HUR tänkte jag där? Att människor har ett behov av sömn ibland lite då och då råkade nog trilla ur mitt minne för ett ögonblick.

Euw.

Jag är ingen hejare på det här med att baka, så rätta mig om jag har fel. Men glasyr som ser ut ungefär som helgens maginnehåll.... Det är inte rätt va?


Jerry Springer


Jaja

Alla vill bara bort hela tiden. Spelar nog inte så stor roll var, bara bort. Jag också. Var som helst bara man inte blir kvar. Plugga hemma verkar så idiotiskt. Vet inte vad som är så hemskt med det, vet inte vad som framkallar paniken. Vet inte vad det är som gör att man alltid längtar efter något annat hur bra man än har det. Annan lägenhet, annat jobb, annat folk, annan stad. Tror ibland att jag helt enkelt inte har förmågan att trivas på samma plats för länge, fast det handlar det ju förstås inte om egentligen.

Vad är det man inbillar sig kommer förändras för att man byter miljö? Man är ändå samma person. Och så länge man längtar bort kommer man att göra det var man än befinner sig. Utsikten kanske är finare och människorna annorlunda, men man kan inte springa ifrån sig själv hur länge som helst. Lika bra att stanna upp och låta vad det nu är komma ikapp. Ta itu med det som ändå till slut måste tas itu med. Sen, när man är påväg mot nånting och inte bort från något, då kommer jag åka. Men inte innan. Inte så länge det känns som jag flyr, det tänker jag bara inte göra.


En till sak om idol, bara en

Okej att vinnarlåten i stort sett är exakt samma låt år efter år... Men det här året låter den dessutom exakt som den där "flames to dust, lovers to friends" med Nelly Furtado. Det är som om de tagit bryggan från den låten och gjort till refräng i vinnarlåten. Det MÅSTE ni hålla med om!

Hörrudu

Stå inte bara där och dum-le!!!I'm bringing froggy back


Äsch

Synd att Erik kommer bli ännu en Danny-Ola-Måns och allt vad de heter. Synd att ingen kommer känna igen Calle om några månader. Synd att Tove kommer bli den som lyckas bäst av dem med någon tröttsam one hit wonder innan hon också försvinner.

Tycker ändå alla förutsättningar fanns där. Men det kommer bara bli... idåligt.


Ånej

Alltid när jag har sett programmet Christine har jag fått en obehaglig känsla. Har aldrig riktigt förstått varför, förrän Jossan eller vem det nu var sa "Höhö det där är ju du om tjugo år".

KUL INSIKT.
Förvirrad, hysteriskt, neurotisk... Jaja. Jag kommer vara rolig i alla fall.
Problemet är bara att man inte riktigt vet om man skrattar med eller åt henne.Höhö.

- Jag har testat ett antidepressivt medel, hjälper mot ångest, hjälper mot sömnproblem, funkar hur bra som helst!
- Vad heter det?
- Tror dom kallade det placebo.Remember!

True beauty comes from within.
From within bottles, jars, compacts and tubes.

AnkornaDet finns så mycket att säga om detta. Till exempel att hennes dagliga väckningar tydligen sög. Men allt känns tyvärr alldeles för uppenbart så jag lämnar det.

Vad är mitt problem?

Nånting allvarligt måste det ju vara. Har nog slagit i skallen en gång för mycket. Jag är på riktigt avundsjuk på mina syskon för att.... wait for it... wait for it.... för att de har läxor!!

Jag vill också plugga. Vill inte sova till ett på dagarna. Hallå! Bara det att jag utan problem sover längre än till åtta på mornarna är ju ett tecken på att nånting INTE är som det ska. Men jag vill inte ha nåt meningslöst skitjobb där man gör samma saker dag ut och dag in och bara träffar massa gnälliga människor som inte har nåt bättre för sig än att klaga på det man gör. Jag vill lära mig saker! Få igång tankeverksamheten igen för jag tror den börjar slockna. Jag vill skriva massa sidor om nåt ämne som jag antagligen aldrig kommer få användning av i verkliga livet. Jag vill vara nervös för prov och panikläsa sista natten. Jag vill störa mig på lärare och orättvisa bedömningar. Men mest av allt vill jag bara ha någon sorts utmaning. 

Jag tror jag ska gå skola resten av livet.

För ett tag sen..

hörde jag en unge skrika "Vi leker pacman!". Ingen av hennes kompisar ville vara med, pacman var tydligen väldigt tråkigt.

Jag har inte riktigt kunna släppa det där. Hur leker man pacman, liksom?
Som tur är hade Elina förklaringen.

"Man sitter i ett mörkt rum, lyssnar på elektronisk musik och äter magiska piller."

Låter som en ganska rolig lek i mina öron.

åh


Men ser man på


Vilda Grodan har gått och blivit en Fransk Värsting!

Okej....

Folk säger ibland, jaja rätt ofta, att min humor är märklig och störd och sådär. Det brukar jag inte alls hålla med om. Tycker hela begreppet "sjuk humor" är ganska löjligt, för ingen skrattar väl direkt åt normala saker? Det är väl liksom det avvikande, oväntade eller överraskande som gör det roliga så roligt?

Sen inser jag att jag 1) håller på att skratta ihjäl mig åt en groda jag nån gång i tiden fått för mig att rita 2) postar massa inlägg om den och 3) håller på att skratta ihjäl mig åt dessa inlägg . Och då kan jag nog inte annat än att konstatera att FINE, ni har nog rätt i alla fall.


VG


När Vilda Grodan hoppar står blixten still. När Vilda Grodan kväker håller världen andan.   

Det här är Vilda Grodan


Han är en riktig rackare vill jag lova. Kanske ser han oförarglig ut med sin gröna färg och milda uppsyn, men vips säger det och så har han ställt till med elände utan att man vet ordet av. Lita aldrig på Vilda Grodan för det kan aldrig sluta väl. Han är Vild! Han är Groda! Han är Vilda Grodan!!!

Hahahahah


Kollade på gamla bilder och hittade den här. Filen var döpt till "Vilda Grodan".
Vilda grodan??? WTF??

JAHA

Nån kunde väl ha sagt till mig att om man får klorin på kläder så BLEKS dom???????? (eller så kunde jag ha fattat själv men den som tänker påpeka något sånt kommer jag personligen strypa SÅDESÅ)

Då var det adjöss med min Gavin DeGraw-tröja. Snyft. Ve. Och kval.


Haha!

Här är de mest populära sökorden på Google 2009. Ingen aning hur jag stötte på dem, men finn ett fel....................

1. facebook
2. youtube
3. blocket
4. google
5. eniro
6. aftonbladet
7. lexikon
8. bdb (bilddagboken)
9. tradera
10. hotmail


Nummer 4 tänkte jag på. Folk googlar alltså Google? 
Skulle gärna vilja höra hur den tankegången låter.
"Åhh jag skulle behöva en riktigt bra sökmotor. Vad heter nu den där kända? Hmmm goo nånting... Vänta nu jag går in på google och söker!"


Sa jag att jag hatar vintern? Jag ljög nog

Det finns inget mysigare!

'
RSS 2.0